Verzorgings Producten

HFL Laboratories verzorging’s lijn:

Solution Spray: Is een perfect product tegen schimmelinfecties, zoals mycose nagels, huidschimmel of zwemmerseczeem. Uniek omdat het door de huid heen gaat en de matrix van de nagel behandeld. 2x daags 1 a 2 sprays op elke voet. Laten intrekken niet afnemen! Sprayflacon 50 ML. In combinatie met dadi-0il zeer effectief!

Roselan Balm: Is een intensief werkend product tegen kloofjes, droge huid en huidschilfers of vlekken op het hele lichaam. Ook waar de huid spontaan opengebarsten is. Roselan Balm dringt diep door en hersteld de tweede huidlaag. Mag door diabetische patiënten gebruikt worden. Tube 60 ML.

Dermoleen Cream: Deze verzorgende en vochtinbrengende crème biedt een aangename en effectieve verzorging. De Dermoleen cream is actief tegen droge plekjes en huidschilfers. Dermoleen cream zorgt voor een optimale vocht huishouding. Mag door diabetische cliënten gebruikt worden. Tube 125 ML.

Fresh Legs: Is een bloedsomloop stimulerende gel. Werkt uitstekend bij kramp of een knellend gevoel. De gel verwijd de bloedvaten waardoor de bloedsomloop bevorderd wordt. Fresh Legs zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Bovendien kan deze gel gesmeerd worden in combinatie met elastische kousen. De gel heeft een pijn verlichtend effect. Tube 250 ML.

S.O.S Cream: Een ideale crème voor het hele gezin. De S.O.S. cream ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Werkt uitstekend bij eerste huidreacties zoals allergische reacties en stress eczeem . Bevat collegen en elastine voor het herstellen en verzachten. Pot 50 ML.

Dermazink Cream: Dermazink Cream is een ontstekingsremmende tegen acné, wondjes en ontstekingen. Dermazink cream dringt diep door tot in het membraam van de huid. De huid wordt gezuiverd en ontvet op een milde wijze. Ook werkzaam bij waterwratjes. Pot 30 ML.

Dermo Dry: Een hele fijne crème tegen zweetvoeten en nare geurtjes. Neemt overtollig vet op, pakt nare geurtjes aan en sluit de poriën niet af. Een kuur voor 3 tot 14 dagen.  Tube 50 Ml

 

Pedi-Wol:

In Pedi-Wol zit wolvet. Qua samenstelling lijkt het sterk op huidvet. Wolvet trekt heel goed in de hoornlaag van de huid en geeft een helend en verzachtende werking op de huid. Pedi-Wol kan preventief  worden toegepast op elke voet die last heeft van pijnlijke drukplekken. Pedi-Wol plaats je eenvoudig op de gevoelige plek, sok erover en klaar! De wol blijft goed op z’n plaats en gaat niet schuiven, de wol hecht zich aan de sokken.

Pedi-wol is een natuurproduct afkomstig van echte Texelse schapen en ideaal voor wandelaars en sporters. Loopt u de avondvierdaagse of een wandelevenement?  Dan is Pedi-Wol echt een must om blaarvorming te voorkomen of de huid te beschermen. Heeft u nieuwe schoenen die hier en daar nog wat druk geven en pijnlijk aanvoelen ……Pedi-Wol kan u goed helpen bij het inlopen hiervan! Pedi-Wol helpt zelfs bij hielspoor , of bij een branderig gevoel onder de voeten. Ook bij nagels die veel te lijden hebben door het sporten kun je Pedi- Wol aanbrengen om zo de nagels te beschermen. Ook voor oudere mensen, risicovoeten, kun je de wol goed aanbrengen. Te koop in zakken van 20 gram of 40 gram.

 

 

Dadi’ Oil:

Dadi’ Oil is een verzorgende nagelolie om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem! Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Advocado, Olijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen te hydrateren en te verzachten. Dadi’ Oil bevat bovendien natuurlijke Vitamine E (dus geen synthetisch tocopheryl acetaat) een krachtige anti-oxidant. Tenslotte zorgt een mengsel van 21 essentiële oliën voor een aangename geur, en heeft een heilzame, verjongende werking.

Maar Dadi’ Oil is niet alleen een nagelolie, Dadi’ Oil is bij nog veel meer aandoeningen toe te passen! Bijvoorbeeld: