Verzorgings Producten

                                                        Dadi’ Oil

Dadi’ Oil

Dadi’ Oil is een verzorgende nagelolie om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem! Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Advocado, Olijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen te hydrateren en te verzachten. Dadi’ Oil bevat bovendien natuurlijke Vitamine E (dus geen synthetisch tocopheryl acetaat) een krachtige anti-oxidant. Tenslotte zorgt een mengsel van 21 essentiële olien voor een aangename geur, en heeft een heilzame, verjongende werking.

Maar Dadi’ Oil is niet alleen een nagelolie, Dadi’ Oil is bij nog veel meer aandoeningen toe te passen! Bijvoorbeeld:

 

La Reine honing voetcrème:

Heb je last van droge, ruwe, zere voeten met kloofjes en zweetvoetengeur? Ontdek de voetcrème van de Imkers van La Reine! Voor mooie, frisse voeten in de zomer. Of voor een ontspannende voetmassage in de winter. Deze onderhoudscrème is geschikt voor dagelijkse voetverzorging. Maakt de huid weer zacht en soepel. Bevat 100% pure honing, heerlijk geurende citroengras & lavendelolie.

 

WandelWol

Wolproducten van WandelWol bestaat uit 100% schapenwol; het is geprepareerd voor zijn doel zonder chemische bewerkingen of chemische toevoegingen. Het materiaal is zacht, rijk aan lanoline (wolvet) wat er van nature al in zit en geeft u het gevoel te lopen op wolken. WandelWol-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar.

Wandelwol-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol-wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. WandelWol-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaar-vorming, werkt druk-ontlastend en huid-herstellend.

Pedicure Praktijk PrimaVoet is een officieel verkooppunt van WandelWol. Heeft u last van blaren , drukplekken of andere ongemakken? WandelWol over de pijnlijke plek, sok erover en u kunt weer pijnloos verder!